Van 25 Juli 2020 tot 5 Augustus 2020 vindt de Worship tour Macedonia Impact 2020 plaats. Met zowel een worshipteam (the Praise Collective) als een dansteam (D-Tour) gaan we naar Macedonië om daar lokale kerken te ondersteunen in hun missie.

Noord-Macedonië.
In de regio waar het christelijk geloof voor het eerst voet op europese bodem zette, is een grote geestelijke armoede ontstaan. Lokale voorgangers en zendingswerkers bidden voor geestelijke doorbraken in NoordMacedonië.
Onze droom dat de zomer van 2020 een doorbraak mag zijn in de terugkeer van het evangelie naar de plek waar het ooit begon.

Dans en muziek
Aankomende zomer zullen wij met de de dansgroep van D-Tour en band The Praise Collective lokale zendings activiteiten gaan ondersteunen. Samen met de lokale kerk willen wij, op strategische plekken, een aantal events opzetten om mensen bekend te maken met de boodschap van hoop die het Evangelie biedt. Daarnaast hopen wij lokale werkers en christenen te bemoedigen en zelf ook bemoedigd terug te komen.

Bidt u met ons mee?
In een regio  waar ortodoxie en tradities de maat bepalen en  anders gelovigen vaak als verraders van familie waarden worden  gezien is het voor velen moeilijk tot radicale keuzes te komen.  God’s zegen is onmisbaar en we geloven dat uw gebed hierin erg belangrijk is.